Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şarköy’de Vatandaşın Kendi Selasını Okutması Herkesi Şaşırttı

Hakan Örün, Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde psikolojik bunalım sonucu kendi selasını okutarak çevresini şaşırttı. Camiden ve belediyeden yapılan ölüm anonsları sonrası, sağlıklı bir şekilde sokakta yürüdüğü görüldü. Olay, ilçede büyük yankı uyandırdı. Örün, zor döneminden ötürü böyle bir karar aldığını ifade etti.

Hakan Örün, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde psikolojik bunalım sonucu kendi selasını

Şarköy’de Şaşırtan Olay: Hakan Örün Kendi Selasını Okuttu

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde, Hakan Örün adlı bir kişi, kendi selasını okutmasıyla çevresindekileri hayrete düşürdü.

İlginç Olay Cumhuriyet Mahallesi’nde Gerçekleşti

Olay, Şarköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Hakan Örün, bu durumu gerçekleştirmek için Şarköy Çarşı Camisi’nin müezzinini telefonla arayarak, selasını okutmak istediğini ifade etti. Bunun sonucunda, cami hoparlörlerinden Hakan Örün’ün vefat ettiği yönünde bir sela okundu. Ayrıca, belediye hoparlörlerinden de ölüm duyurusu yapıldı. Ancak daha sonra mahallede yürüyen Hakan Örün’ü gören vatandaşlar, şaşkınlık içinde durumu değerlendirmeye çalıştı.

Mahalle sakinlerinden biri, konuyla ilgili olarak, “Burada bir sela verilmiş. Kendi selasını okutmuş. Duyduğumuz kadarıyla, Hakan Örün canlı. Ölmedi, eğer ölsaydı cenazesine katılırdık. Tanıdığımız birinin ailesinden” şeklinde yorum yaptı.

Hakan Örün’ün Açıklamaları ve Psikolojik Durumu

Hakan Örün, yaptığı açıklamada o gün kendisini oldukça kötü hissettiğini ifade ederek, “Zihnimden birçok düşünce geçti. Ölümü bile düşündüm. Müezzinleri, hocaları arayıp, ‘Öldüm, beni gömün’ dedim. Abimi arayıp, ‘Beni babamın yanına gömün’ dedim. Moralimin bozuk olduğu bir dönemde, ‘Bu şiirler benim dünya mirasım’ diyerek selayı okuttum. İsterseniz diri diri gömün, benim için hiç fark etmez. Ama o gün ruh halim çok kötüydu” dedi.

Kısa süre içinde ilçede önemli bir tartışma konusu haline gelen bu olayın ardında, Hakan Örün’ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.