Bayburt’ta Aile Destek Merkezi Personeline Eğitici Program Düzenlendi

Editör
1 Min Read

Aile Destek Merkezi Personeline Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi

Bayburt’taki Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Aile Destek Merkezi çalışanları için faydalı bir hizmet içi eğitim programı gerçekleştirdi.

Uzman Eğitimci Bilgileri Paylaştı

Eğitim, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Caferi Tayyar İğdir tarafından verildi. ‘Bakanlığımız Hizmetleri’ temasıyla düzenlenen bu programda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın sunduğu çeşitli hizmet modelleri, ailelere sağlanan destek sistemleri ve saha çalışmaları hakkında katılımcılara kapsamlı bilgiler sunuldu.

Farkındalık Artırmaya Yönelik Bilgilendirmeler Yapıldı

Gerçekleştirilen eğitimlerde, sosyal hizmet personelinin bilgi düzeyinin ve farkındalığının artırılmasına yönelik bilgilendirme oturumları gerçekleştirildi. Bu sayede, çalışanların profesyonel gelişimleri desteklendi ve ailelere daha etkili hizmet sunulması hedeflendi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış