**Hakkari’den Gazze’ye Vefalı Destek**
Hakkari ilinde, hafızlık eğitimi gören bir öğrenci, el emeği olan bilekliklerden elde ettiği geliri Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi.
**Hafızlık Öğrencisi Sedef Keyfi’nin Anlamlı Bağışı**
Hakkari’de bulunan Hatice Ömer Utlu Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık yüklenen Sedef Keyfi, kendisinin ördüğü bileklikleri satarak Gazze’deki mazlumlar için bir destek sağladı. Bilekliklerin satışından elde edilen parayı İl Müftüsü Hüseyin Okuş’a teslim eden Keyfi, “Gazze’de bir insanlık dramı yaşanmaktadır. Siyonist İsrail’in kardeşlerimize yaptığı zulüm, hepimizi derinden üzüyor. Karınca kararınca, kendi ördüğüm bilekliklerden elde ettiğim geliri, Gazze’deki mağdurlara ulaştırmak istedim. Büyük Allah, bu tür acıları kimseye yaşatmasın” şeklinde konuştu.
**Müftü Okuş’tan Öğrenciye Teşekkür**
Bağışı kabul eden Hakkari İl Müftüsü Hüseyin Okuş, duyarlılığıyla dikkat çeken Sedef Keyfi için, “Bu tür vefalı kardeşlerimizin varlığı bizlere umut veriyor. Peygamber Efendimizin de belirttiği gibi, Müslümanlar tek bir vücut gibidir. Birinin çektiği zorluk, toplumun tümünü etkilemeli. Öğrencimizin sergilediği bu nazik tutum, herkes için örnek teşkil etmelidir. Kendisine teşekkür ederim” dedi.