Kayserili Yatırımcılar İçin Fırsatlar Toplantısı
Avrupa Kayserili İşverenler Birliği (AKİB), 2 Kasım 2025’te Köln’de önemli bir toplantı gerçekleştirecek. Bu organizasyonda Kayserili yatırımcılar, Türkiye’den gelen uzmanlar ve parlamenterlerin sunumlarını dinleyecek, aynı zamanda yatırım fırsatlarına dair sorularını iletme imkanı bulacaklar.
Önemli İsimler Köln’de Buluşuyor
Köln Maritim Otel’de saat 13.00’te başlayacak olan “Kayseri’ye Yatırım Fırsatları ve Devlet Destekleri” konulu zirveye Kayseri KOSGEB Bölge Müdürlüğü temsilcisi İhsan Yapar ve AK Parti Kayseri Milletvekili, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Üyesi Murat Cahid Cıngı katılacak. Yapar, devletin yurt dışında yatırım yapan girişimcilere sunduğu son teşvik ve hibe programları hakkında bilgi verecek. Toplantının ardından, iş insanlarının soruları yanıtlanacak. Cıngı ise Kayseri’nin turizm ve yatırım potansiyeli konusunda katılımcılara bilgi aktararak, devletin yatırımlardaki destekleyici rolüne dikkat çekecek.
Yatırım İçin Kayseri Zamanı
AKİB Kurucu Genel Başkanı Ali Hızar, “Birliğimiz kurulduğu günden bu yana pek çok sosyal projeye imza attı. Şimdi Kayseri’ye yatırım yapma zamanı geldi. Doğduğumuz topraklarla helalleşme vakti. Bu toplantıda Avrupa’daki Kayserili iş insanlarımızın soruları, Kayseri’den gelen uzmanlar tarafından cevaplanacak. Ayrıca, Murat Cahid Cıngı belirli konularda, özellikle turizm yatırımları hakkında bilgi verecek. Bu tarz toplantıları düzenli olarak gerçekleştireceğiz,” ifadelerini kullanarak etkinliğin önemini vurguladı.
ELAZIĞSPOR, TFF 2. LİG BEYAZ GRUP’TA KARAMAN FK’YI 2-0 MAĞLUP EDEREK ÜST ÜSTE 2. GALİBİYETİNİ ALDI.
ELAZIĞSPOR, TFF 2. LİG BEYAZ GRUP’TA KARAMAN FK’YI 2-0 MAĞLUP EDEREK ÜST ÜSTE 2. GALİBİYETİNİ ALDI.
ELAZIĞSPOR, TFF 2. LİG BEYAZ GRUP’TA KARAMAN FK’YI 2-0 MAĞLUP EDEREK ÜST ÜSTE 2. GALİBİYETİNİ ALDI.
ELAZIĞSPOR, TFF 2. LİG BEYAZ GRUP’TA KARAMAN FK’YI 2-0 MAĞLUP EDEREK ÜST ÜSTE 2. GALİBİYETİNİ ALDI.
ELAZIĞSPOR, TFF 2. LİG BEYAZ GRUP’TA KARAMAN FK’YI 2-0 MAĞLUP EDEREK ÜST ÜSTE 2. GALİBİYETİNİ ALDI.
ANTALYA’NIN ALANYA İLÇESİNDE MEYDANA GELEN CİNAYET OLAYINDA BİR KİŞİ ÇIKAN KAVGANIN ARDINDAN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ. CİNAYETİN ARDINDAN ŞÜPHELİLERİN, CANSIZ BEDENİ ORMANLIK VE SARP ARAZİDE BULUNAN BİR UÇURUMA ATTIKLARI ORTAYA ÇIKTI.
OLAYLA BAĞLANTILI OLDUKLARI TESPİT EDİLEN 7 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINARAK ADLİYEYE SEVK EDİLDİ.
OLAYIN ARDINDAN YAPILAN TEKNİK VE SAHA ÇALIŞMALARI SONUCU ŞÜPHELİLER TESPİT EDİLEREK POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI.
CİNAYETİN ARDINDAN PANİKLEYEN ŞÜPHELİLER, KOÇAK’IN CANSIZ BEDENİNİ OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTIRARAK PAŞAKÖY MAHALLESİ YAKINLARINDAKİ SARP VE ORMANLIK ALANDA BULUNAN DERİN BİR UÇURUMA ATTI.
YUSUF KOÇAK (32)
OLAY YERİ İNCELEME EKİPLERİNİN YAPTIĞI ÇALIŞMANIN ARDINDAN, GECE SAAT 01.00 SIRALARINDA EKİPLERİNİN KOORDİNASYONUYLA CESET UÇURUMDAN ÇIKARILDI. KOÇAK’IN CANSIZ BEDENİ, OTOPSİ YAPILMAK ÜZERE ALANYA BELEDİYESİ’NE AİT MORGA KALDIRILDI.