Gaziantep’te Baba, İntihar Girişiminde Bulunan Kızını Beninle Yakarak Yaraladı

Gaziantep’te C.G. (52) isimli baba, intihar girişiminde bulunan kızı Y.G. (20) ile tartışarak ona benzin döküp ateş yaktı. Yangında 2’si ağır 4 aile üyesi yaralandı ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Soruşturma başlatıldı.

Gaziantep'te C.G. (52) isimli baba, intihar girişiminde bulunan kızı Y.G.

Gaziantep’te Aile İçi Facia: Baba Kızını Yangında Yaraladı

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, bir baba, intihar girişiminde bulunan kızını benzin dökerek yakmaya çalıştı. Olay sonucunda 2’si ağır olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.

Tartışma Büyüdü, Alevler Yükseldi

Olay, Gazikent Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, 20 yaşındaki Y.G., bilinmeyen bir nedenden ötürü intihar etmek istedi ve yanında benzin getirdi. Genç kızının bu davranışına tepki gösteren baba C.G. (52), kızının eylemini engellemeye çalıştı. Aile üyeleri arasında yaşanan gerginliğin ardından baba, “Öyle intihar edilmez” diyerek, elindeki benzini kızının üzerine döktü.

Bu sırada yangını önlemeye çalışan anne ve kız kardeşinin de araya girmesiyle benzin, diğer aile bireylerinin üzerine sıçradı. Baba C.G., yanında taşıdığı çakmağı ateşlemesiyle alevlerin alevlenmesine neden oldu. Yangın sonucu, tüm aile alevlerin ortasında kaldı.

Hızla Müdahale Edildi

Alevleri gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Sağlık Merkezine bildirerek yardımcı olmaya çalıştı. Olay yerine gelen çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi, yangına müdahale ederek yaralıları kurtarma çalışmalarına başladı. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Konuyla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldığı belirtildi. Bu üzücü olay, aile içindeki çatışmaların ve iletişimsizliğin ne kadar ciddi sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.