Körfez Belediyesi Zabıta Ekipleri İçin Eğitim Programı Düzenlendi

Körfez Belediyesi, zabıta ekiplerinin iletişimini geliştirmek için 3 günlük bir eğitim programı düzenledi. İkili online katılımcılar Ergün Kılıç ve Prof. Dr. Azize Serap Tunçer’in desteğiyle, zabıta yönetmelikleri ve görevler hakkında bilgiler verildi. Eğitim, hizmet kalitesini artırmayı ve vatandaş memnuniyetini sağlamayı amaçlıyor.

Körfez Belediyesi, zabıta ekiplerinin iletişimini geliştirmek için 3 günlük bir

Körfez Belediyesi’nden Zabıta Ekiplerine Eğitim Desteği

Körfez Belediyesi, zabıta ekiplerinin vatandaşlarla olan iletişimlerini güçlendirerek, daha etkili ve çözüm odaklı olmalarını sağlamak için önemli bir eğitim programı düzenledi.

Körfez Belediyesi, hizmet içi eğitimler aracılığıyla personel kalitesini yükseltmeye devam ediyor. Bu çerçevede, Zabıta Müdürlüğü için üç gün süren kapsamlı bir eğitim programı hayata geçirildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen bu etkinliğe, Körfez Belediyesi zabıta ekipleri katıldı. İnsan kaynakları ve eğitim müdürlüğü iş birliğiyle oluşturulan program boyunca; zabıta görevinin önemi, kanunlar, yönetmelikler ve mevzuat konularında geniş kapsamlı bilgilendirmeler yapıldı. Eğitime, Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ergün Kılıç ile Prof. Dr. Azize Serap Tunçer çevrimiçi olarak katılarak katkı sundu. Eğitimde, zabıta yönetmeliği, zabıta personelinin özlük ve mali hakları, belediye para cezaları ile uygulamaları, işyeri açma ve çalışma ruhsatları gibi konulara değinildi.

Eğitimle Zabıta Ekiplerinin Bilinci Artıyor

Bu eğitim programının temel amacı, zabıta ekiplerinin vatandaşlarla olan ilişkilerinde daha etkili bir yaklaşım benimsemelerini sağlamak. Bu sayede ekiplerin görev bilinci ve mevzuat bilgileri güçlendiriliyor. Körfez Belediyesi, bu tarz eğitimlerle hem kurumsal kapasitelerinin artırılmasını hem de vatandaş memnuniyetinin en üst düzeye çıkarılmasını hedefliyor.