Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

RC Araç Tutkunları Kızılcahamam’da MONE-7 Kamp Etkinliği’nde Buluştu

Türkiye’nin RC araç tutkunları, Kızılcahamam’da düzenlenen MONE-7 RC Kamp Etkinliği’nde buluştu. Talha Necdet Başlar’ın öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyona katılan Süleyman Acar, etkinlikte dostluk ve doğanın önemine vurgu yaptı.

Bu haberin fotoğrafı yok

RC Araç Tutkunları, Kızılcahamam’da Buluştu

Türkiye’nin çeşitli noktalarından gelen uzaktan kumandalı araç meraklıları, Kızılcahamam Karagöl’de düzenlenen MONE-7 RC Kamp Etkinliği’nde bir araya gelerek keyifli anlar yaşadı.

Kızılcahamam’da gerçekleştirilen bu etkinlik, katılımcılara görsel bir şölen sundu. Etkinlik kapsamında, uzaktan kumanda ile kontrol edilen (RC) araçlarla dolu karışık bir atmosfere tanıklık edildi.

MONE Etkinliği Hakkında Bilgi

MONE ve RC Crawler Tr kurucusu Talha Necdet Başlar, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen ‘rc crawler’ tutkunları, 1/10 elektrikli ve uzaktan kumandalı arazi araçları kullanarak her yıl gerçekleştirdiğimiz organizasyonda bir araya geldi. Bu sene Ankara’nın Kızılcahamam bölgesindeki Karagöl’de etkinliğimizi gerçekleştirdik. Ankara ekip liderimiz Yiğit Bayrak, İstanbul’dan Mehmet Gökhan Köylü’nün destekleriyle 11-12 Ekim tarihlerinde büyük bir katılımla 2 günlük bir kamp deneyimi yaşadık. Bu etkinliği mümkün kılan Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve ekibine teşekkür ederiz. Farklı mesleklerden ve yaş gruplarından pek çok insanın bir araya geldiği bu hobinin dünya genelinde önemli bir yer tuttuğunu vurgulamak istiyorum” dedi.

Bölge Yönetiminin Katılımı

Kampın final gününde yer alan tırmanma yarışları etabına, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve Ak Parti İlçe Başkanı Güray Altunay da katıldı ve etkinliğe destek verdiler.

Belediye Başkanı Acar, etkinlikte şu sözlere yer verdi: “Karagöl’ümüzün doğal güzellikleri arasında heyecan ve dostluğun birleştiği MONE-7 RC Kamp Etkinliği’ne İlçe Başkanımız Güray Altunay ile birlikte katıldık. Türkiye’nin dört bir yanından gelen RC tutkunlarıyla bu güzel anları paylaşmak, Kızılcahamam’ın doğasının yanı sıra misafirperverliğini de ön plana çıkardı. Katılımcılara ve organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum.”