Düşen Uçakta Hayatını Kaybeden Pilotun Sosyal Medya Paylaşımları Gündem Oldu
Eskişehir’den kalkış yapan ve Bayburt ile Rize-Erzurum sınırında düşen uçağın enkazında bulunan pilot Mehmet Demirci’nin, kazadan önceki sosyal medya paylaşımı yürekleri dağladı. Demirci, “Bugün bir hayal daha gerçeğe dönüşüyor. Uçağın kanadında değil, hayallerin tam ortasındayım.” şeklindeki sözleriyle dikkat çekti.
Kaza ve Sonrası
Mühendis ve amatör pilot olarak tanınan Mehmet Demirci, dün Sivrihisar’dan havalanarak kaza geçirdi. Bayburt-Rize-Erzurum sınırında gerçekleşen kaza sonrası, özel jetin enkazına ulaşmak için arama kurtarma ekipleri sabah saatlerinde çalışmalara başladı. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, pilotun yaşamını yitirdiğini kaydetti.
Sosyal Medyada Dikkat Çeken İfadeler
Hayatını kaybeden Demirci’nin sosyal medya hesaplarında yer alan paylaşımlar, kazadan saatler önce yapıldığı için büyük bir dikkat topladı. Pilot, “Yolculuk şimdi başlıyor” diyerek hayallerine bir adım daha yaklaştığını dile getirmişti. Ayrıca başka bir paylaşımında eşyalarını topladığını belirtilerek, dostlarıyla vedalaştığına ve heyecan dolu bir maceraya yola çıkmak için gün saydıklarına vurgu yapmıştı.
Düşen uçağın paylaşımını ise Demirci, 3 gün önce takipçileriyle paylaşmış ve bu yolculuğun heyecanını aktarmıştı. Bu trajik olay, birçok kişiyi derinden etkiledi.
OSMANİYE İLK YARDIM 112
OSMANİYE İLK YARDIM 112
OSMANİYE İLK YARDIM 112
OSMANİYE İLK YARDIM 112