Karaman’da İki Araç Çarpıştı: 3 Yaralı, Sağlık Çalışanı 10 Yaşındaki Kızı Kucağında Ambulansa Taşımak Zorunda Kaldı

Karaman’da iki otomobilin çarpışması sonucu 1 çocuk da dahil olmak üzere 3 kişi yaralandı. Sağlık çalışanı, sedye istemeyen 10 yaşındaki Z.K.’yi kucağında ambulansa taşıdı. Yaralılar hastaneye sevk edilirken, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karaman'da iki otomobilin çarpışması sonucu 1 çocuk da dahil olmak

Karaman’da Trafik Kazası: 1 Çocuk, 3 Yaralı

Karaman’da meydana gelen trafik kazasında, bir çocuk dahil olmak üzere toplamda üç kişi yaralandı. Olay, bir sağlık çalışanı tarafından dikkat çekici bir şekilde yönetildi; kazada yaralanan 10 yaşındaki kız çocuğu, ambulansa taşındığı esnada sedye kullanmak istemedi.

Kazanın Meydana Gelişi

Kaza, Gevher Hatun Mahallesi Dereköy yolu üzerinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, G.K. tarafından kullanılan 70 ACB 802 plakalı Seat marka otomobil, H.K. yönetimindeki 70 ABP 950 plakalı Peugeot marka araçla kavşakta çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan G.K. idaresindeki otomobil, kaldırıma çıkarak bir taş duvara çarpıp durabildi.

Yaralananlar arasında G.K.’nin 10 yaşındaki kızı Z.K., H.K. ve araçtaki 19 yaşındaki A.K. yer aldı. Olay sonrası bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralıların Durumu ve Sağlık Çalışanının Yardımı

Ambulanslara alınan yaralılardan biri olan 10 yaşındaki Z.K., sedyeye binmek istemedi. Sağlık görevlisi, küçük kızı boyunluk takarak kucağına aldı ve ambulansa taşıdı. Yaralılar, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Edinilen bilgilere göre, yaralıların sağlık durumları stabil ve iyi.

Kazaya İlişkin Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Tahkikatın devam ettiği bildirildi.