Gaziantep İslahiye’deki Trafik Kazası: Küçük Çocuk Hayatını Kaybetti
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde meydana gelen trajik bir kaza, bir çocuğun yaşamını sona erdirdi. 10 Ekim tarihinde, yolun karşısına geçmekte olan 8 yaşındaki Abdurrahman Dede, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.
Kaza Detayları ve Hastane Süreci
Olay, İslahiye ilçesindeki Nurdağı karayolu üzerinde gerçekleşti. 24 yaşındaki D.D.’nin kullandığı 34 KD 327 plakalı Mercedes marka araç, yaya geçidi yerine yoldan geçmeye çalışan küçük çocuğa çarptı. Kaza sonrası hemen bölgeye polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. İlk müdahalenin yapılmasının ardından Abdurrahman, önce İslahiye Devlet Hastanesi’ne, daha sonra durumu kritik olduğu için Gaziantep Şehir Hastanesi’ne transfer edildi.
Yaşam Savaşını Kaybetti
Mücadelesine 2 gün boyunca devam eden çocuk, maalesef hastanede yaşamını yitirdi. Abdurrahman Dede’nin cenazesi, gerekli işlemler tamamlandıktan sonra ailesine teslim edildi. Cenazenin, Suriye topraklarına defnedileceği belirtildi.
Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor ve kazanın detayları araştırılmakta.