Denizli Motorlu Taşıtlar Fuarı, Ege’de Otomotiv Teknolojilerini Eğlence ile Buluşturuyor
Ege Bölgesi’nde otomotiv sektörüne yenilik ve eğlence katacak olan Denizli Motorlu Taşıtlar Fuarı (DEMOT), bugün düzenlenecek olan görkemli bir törenle kapılarını ziyaretçilerine açıyor.
Bizim Medya ve Fuarcılık tarafından organize edilen bu etkinlik, Denizli’nin en büyük motorlu taşıt fuarı unvanına sahip. DEMOT Fuarı, 2025 yılında 2-6 Temmuz tarihleri arasında EGS Park Fuar Alanı’nda gerçekleşecek. Klasik fuar organizasyonlarının ötesine geçmeyi hedefleyen DEMOT, bölgenin en kapsamlı ve konserli ilk fuarı olma özelliği taşıyor. Fuarın açılışında geniş bir katılım bekleniyor.
Denizli’ye böyle bir organizasyonu kazandırmanın mutluluğunu dile getiren Bizim Medya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Balım, “Otomotiv sektöründeki en yeni teknolojileri ve güçlü markaları bir araya getirerek şehrimize önemli bir etkinlik kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bu fuar, hem sektör profesyonelleri hem de halkımız için değerli bir buluşma alanı olacak. Emeği geçen tüm ekiplerimize, katılımcı firmalarımıza ve destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu, daire başkanları, Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğa, Türkiye Odalar Borsalar Birliği, Denizli Ticaret Odası ve Denizli Sanayi Odası’na teşekkür ediyorum. Bu fuarın yalnızca ticari ilişkilerin artmasına değil, aynı zamanda dostluk bağlarının güçlenmesine ve yeniliklerin hayata geçmesine de katkı sağlamasını umuyorum. Denizli’ye ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Herkese keyifli ve verimli bir fuar süreci temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.