Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe’de Olağanüstü Genel Kurul İçin 9 Bin 700 İmza Toplandı

Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, kulüpteki yönetim değişikliği için başlattığı imza kampanyasında 9,700 imza toplayarak Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’na teslim etti. Dernek başkanı Emrah Tünay, olağanüstü genel kurul çağrısını destekleyen üyelere teşekkür etti.

Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, kulüpteki yönetim değişikliği için başlattığı imza kampanyasında

Fenerbahçe’de Olağanüstü Genel Kurul İçin İmza Kampanyası Tamamlandı

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün olağanüstü genel kurula gitmesi amacıyla başlatılan imza toplama kampanyasında, bugün 9 bin 700 imza Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na teslim edildi.

 

Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği öncülüğünde yapılan imza kampanyası, dernek üyeleri ve diğer kongre üyeleri tarafından noter aracılığıyla desteklendi. İki ay süren bu süreçte toplanan imzalar, Ülker Stadyumu önünde gerçekleştirilen bir basın toplantısıyla kulübün Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na iletildi. İmza kampanyasını temsil eden Fenerbahçe üyeleri arasında yer alan Şevket Yılmaz, Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Başkanı Emrah Tünay ve kulüp üyeleri, bir araya gelerek destek veren kişilere teşekkür etti.

 

Şevket Yılmaz, imza kampanyası hakkında yaptığı açıklamada, “Kongre üyelerinin mevcut yönetimden duyduğu memnuniyetsizlik nedeniyle bu kampanyayı başlattık. Topladığımız imzaların gerçek Fenerbahçe üyeleri tarafından verildiğine dikkat çekmek isterim,” dedi. Ayrıca, imza sayısının 9 bin 700 olduğu bilgisini verirken, ek olarak 250 imzanın daha mevcut olduğunu belirtti. Yılmaz, “Kulübün alacağı kararı bekleyeceğiz. Bu durum, yönetimin değişmesini sağlamak için yürütülmüştür,” ifadelerinde bulundu.

 

Emrah Tünay: “Tüzüğe Bağlı Kalıyoruz”

Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği Başkanı Emrah Tünay, kampanyanın elde ettiği başarının önemine vurgu yaptı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın kulübe gönderdiği yazılar çerçevesinde bir açıklama yapan Tünay, “Fenerbahçe’nin kötü yönetimine yönelik taraftarlarımızdan gelen tepkiler üzerine bu kampanyayı oluşturduk. Bugün 9 bin 700’den fazla imza kulübümüze teslim ediliyor. Bu önemli bir sayı; gelecek süreçte yönetime olağanüstü genel kurul kararı alması için çağrıda bulunuyoruz,” dedi.

 

Tünay, bu süreçte kendilerine destek veren tüm kongre üyelerine teşekkür ederken, “Biz tüzüğü esas alıyoruz. Tüzük, kulübümüz için en önemli belgedir. Keyfi uygulamalara müsaade etmeyeceğiz. Topladığımız imza sayısı, kulübümüze iletilmiş durumdadır,” açıklamasını yaptı. İmza sayısının yetersiz olup olmadığıyla ilgili soruya ise Yılmaz, “Herhangi bir hukuki sorun çıkması durumunda, eksikler tamamlanacaktır,” yanıtını verdi.

 

Fenerbahçe camiası, olağanüstü genel kurul sürecinin hızlanmasını dört gözle bekliyor.