Kırkpınar Heyecanı: Orhan Okulu Antalya’nın Lezzetleriyle Uğurlandı
Bu yıl 664’üncüsü gerçekleştirilecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde, başpehlivan Orhan Okulu, Antalya’nın ünlü lezzetleri olan şiş köfte, piyaz ve tahinli kabak tatlısıyla Edirne’ye uğurlandı.
Güreş Takımı Hazır
Edirne’deki Kırkpınar etkinliklerinde, Muratpaşa Belediyespor’un başpehlivano Orhan Okulu’nun liderliğinde, 2015 ve 2018 yıllarında altın kemer kazanan deneyimli sporcu, Furkan Durmuş Altın ve Kürşat Şevki Korkmaz ile birlikte sahne alacak. Takım, Edirne yolculuğu öncesinde antrenör Kemal Yılmaz önderliğinde Elmalı’da son hazırlıklarını tamamladı. Sporcular, Antalya Lokantası’nda Başkan Uysal ile bir araya gelerek başarı dileklerini iletti.
Başkan Uysal’dan Destek Mesajı
Yemekte, Kulüp Başkanı Özcan Yılmaz’ın da bulunduğu buluşmada, Başkan Uysal, Muratpaşa’nın yağlı güreş alanındaki desteğini ön plana çıkardı. “Orhan Okulu önderliğinde bu yıl Kırkpınar’da iddialıyız” diyen Uysal, “Kürşat Şevki Korkmaz ve Furkan Durmuş Altın ile birlikte güçlü bir ekip oluşturduk. Mücadele edecek tüm sporcularımıza ve güreş camiamıza başarılar diliyorum, Antalya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Altın kemeri tekrar Antalya’ya getireceğiz” şeklinde konuştu.
Başpehlivan Orhan Okulu ise, Başkan Uysal’a desteklerinden ötürü teşekkür ederek, “Amacımız açık, altın kemeri Muratpaşa’ya ve Antalya’ya kazandırmak” diyerek iddiasını yineledi.
664’ÜNCÜ TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ ÖNCESİ BAŞPEHLİVAN ORHAN OKULU ANTALYA’NIN MEŞHUR LEZZET ÜÇLÜSÜ ŞİŞ KÖFTE, PİYAZ VE TAHİNLİ KABAK TATLISIYLA EDİRNE’YE UĞURLANDI.