Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehitkamil Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısında 12 Gündem Maddesi Oybirliği ile Komisyonlara Sevk Edildi

Şehitkamil Belediyesi’nin Temmuz ayı Meclis Toplantısı, Başkan Vekili Yusuf Açıkgöz başkanlığında yapıldı. 12 gündem maddesi görüşülerek, 6’sı oy birliği, 2’si oy çokluğuyla komisyonlara sevk edildi. Toplantının 2. Birleşimi, 04.07.2025’te gerçekleştirilecektir.

Şehitkamil Belediyesi'nin Temmuz ayı Meclis Toplantısı, Başkan Vekili Yusuf Açıkgöz

Şehitkamil Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Şehitkamil Belediyesi’nin Temmuz ayı Meclis Toplantısı’nın birinci birleşimi, Yusuf Açıkgöz’ün başkanlığında yapıldı. Toplantıda toplamda 12 madde ele alındı ve tüm maddeler, oybirliği ile ilgili komisyonlara sevk edildi.

Gündemdeki Maddeler ve Sonuçlar

Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen toplantıda, gündemdeki maddelerin 4’ü için komisyonlara ek süre talep edildi. İki madde oyçokluğu ile, geriye kalan 6 madde ise oybirliği ile komisyonlara yönlendirildi. Ayrıca, gündem dışı olarak belirlenen 2 madde de oybirliğiyle gündeme alınarak komisyona havale edildi.

Oturumun Kapanışı ve Bir Sonraki Toplantı Tarihi

Toplantının sonunda Başkan Açıkgöz, Temmuz ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşiminin 4 Temmuz 2025 Cuma günü saat 16.00’da gerçekleştirileceğini duyurarak oturumu sonlandırdı. Bu toplantıya katılımın önemli olduğu belirtildi.