Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Yangın Savaşçıları, Hatay’da Yangını Kontrol Altına Aldıktan Sonra Dinleniyorlar

    Hatay’da Karaali Mahallesi’nde çıkan yangına karşı mücadele eden itfaiye ekipleri, 36 saat süren çabanın ardından yangını kontrol altına aldı. Zorlu mücadelenin ardından dinlenmek için yerlere uzanan “Yangın Savaşçıları”, vatandaşlar tarafından görüntülendi.

    Hatay'da Karaali Mahallesi'nde çıkan yangına karşı mücadele eden itfaiye ekipleri,

    Hatay’daki Yangınla Mücadele: İtfaiye Ekipleri Zorlu Görevlerini Tamamladı

    Hatay’da meydana gelen ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangına karşı itfaiye ekipleri uzun saatler boyunca mücadele etti. Yangının kontrol altına alınmasının ardından ekipler, yorgunluklarını gidermek için bulundukları yerde uykuya daldı.

    Yangın Savaşçıları Gece Gündüz Çalıştı

    Antakya ilçesinin Karaali Mahallesi’nde başlayan yangın, itfaiye ekiplerinin büyük çabası sonucu kontrol altına alındı. “Yangın Savaşçıları” adı verilen bu kahramanlar, gece gündüz demeden, 36 saat süren yoğun bir mücadele ile alevleri söndürmek için var güçleriyle çalıştılar. Ekiplerin gösterdiği cesaret ve özveri, bölgede yaşayanlar tarafından takdirle karşılandı.

    Yorgunluğun Üstesinden Geldiler

    Yangının kontrol altına alınmasının ardından, Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, günlerce süren yoğun çalışmalarının ardından dinlenme fırsatı buldu. Dinlendikleri sırada anları cep telefonlarıyla görüntüleyen vatandaşlar, bu zorlu mücadelenin kahramanlarını destekleyerek onların emeklerine saygı duruşunda bulundular. Ekiplerin, yoğun mücadelenin ardından uykuya dalmaları, hem bir bitiş hem de yeni bir başlangıcın habercisi oldu.