Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adıyaman’da Yolun Karşısına Geçen Yaşlı Kadına Tanker Çarptı: Sağlık Durumu Belirsiz

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 75 yaşındaki Fadime Öztürk, Malatya Karayolu’nda yolun karşısına geçerken bir tankerle çarpıştı. Yaralı kadın, hastaneye kaldırıldı ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 75 yaşındaki Fadime Öztürk, Malatya Karayolu'nda yolun

Adıyaman Gölbaşı’nda Trafik Kazası

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde yaşanan talihsiz bir olayda, karşıya geçmeye çalışan 75 yaşındaki bir kadına tanker çarptı.

Alınan bilgilere göre, kaza, Gölbaşı’nın Malatya Karayolu üzerindeki 1 Nisan Bulvarı’nda gerçekleşti. Fadime Öztürk isimli yaşlı kadın, yolda karşıya geçmeye çalışırken, sürücüsü belirlenemeyen bir tanker tarafından vuruldu.

Meydana gelen kazada yaralanan Fadime Öztürk, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından acil müdahale edildi. İlk müdahele sonrası Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Gölbaşı’nda yaşanan bu üzücü olay, vatandaşların yaya geçitlerine dikkat etmeleri gerekliliğini bir kez daha hatırlatıyor.