Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Düzce Belediye Başkanı Özlü, Amatör Spor Haftası kapsamında ASKF’yi ziyaret ederek amatör sporun desteklenmesi vurgusunu yaptı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Amatör Spor Haftası dolayısıyla Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret etti. ASKF Başkanı Murat Postoğlu ve spor camiasıyla bir araya gelen Özlü, amatör sporun desteklenmesine vurgu yaptı ve belediyenin bütçesinden bu alan için pay ayırmayı planladıklarını açıkladı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Amatör Spor Haftası dolayısıyla

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’den Amatör Spor Kulüplerine Destek Ziyareti

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu (ASKF) ziyaret etti. Ziyaret esnasında ASKF Başkanı Murat Postoğlu, federasyon yöneticileri ve İl Hakem Kurulu Başkanı Levent Görün’ün yanı sıra, çeşitli spor kulübü başkanları, antrenörler ve sporcular da yer aldı.

ASKF Başkanı Postoğlu’nun Açıklamaları

ASKF Başkanı Murat Postoğlu, Düzce Belediye Başkanı Özlü’ye federasyonu ziyaret ettiği için teşekkür ederek, federasyonun çalışmaları hakkında bilgi verirken, “Bizi bu haftada yalnız bırakmadığınız için müteşekkiriz. Bu bina bizim derneğimizin merkezi, Erdoğan Bıyık başkanlığında alınmıştı. Toplantılarımız ve kura çekimlerimiz için burada bir araya geliyoruz. Tüm lisanslama işlemleri de aynı yerde gerçekleştiriliyor. Yönetimimizde her ilçeden kulüp başkanımız görev almakta. Ayrıca, Düzce İdman Yurdu Kadın Futbol Takımımız bu sezon 3. Lig’de mücadele edecek ve onların antrenmanlarına katıldık, çok heyecanlılar. Sizleri de bir çalışma sırasında görmekten memnuniyet duyarız.” dedi.

Ziyaret sırasında, 3. Lig’de mücadele edecek Düzce İdman Yurdu Kadın Futbol Takımı oyuncuları kendilerini tanıtarak kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Amatör Spora Destek Vurgusu

Başkan Dr. Faruk Özlü, amatör sporun desteklenmesinin gerekliliğine dikkat çekerek, “Ülkemizdeki büyük spor kulüpleri yüksek bütçelerle çalışırken, bizim önem vermemiz gereken alan amatör spor kulüpleri. Genç sporcuların bu yapı içinden yetişmesi teşvik edilmelidir. Bu nedenle amatör sporun her daim destekçisi olacağız. Murat Postoğlu’nun ASKF Başkanlığı görevini üstlenmesi bizi memnun etti. Onu ve tüm spor camiamızı destekliyoruz. Belediye olarak bütçemizin bir bölümünü amatör spor kulüplerine ayırma niyetindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Özlü, Düzce’de sporun sürdürülebilir gelişimi ve altyapıdan gelen sporcuların desteklenmesi amacıyla ASKF ile daha sıkı bir işbirliği içerisinde çalışacaklarını belirterek, tüm sporculara ve kulüp yöneticilerine başarılar diledi.