Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocasinan Şimşekspor, Yeni Sezonun İlk Maçını Diyarbakır’da Oynayacak

Kocasinan Şimşekspor, bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de Kayseri’yi temsil edecek tek takım olarak 12 Ekim’de Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Maç, saat 14.00’te başlayacak ve Furkan Onur Sarıoğlan tarafından yönetilecek.

Kocasinan Şimşekspor, bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de Kayseri'yi temsil edecek

Kocasinan Şimşekspor, Yarını Bekliyor

Bu sezon Kayseri’yi Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Kocasinan Şimşekspor, yeni futbol serüvenine başlamak üzere Diyarbakır’a yola çıkıyor.

İlk Maç Diyarbakır’da

Bölgesel Amatör Lig’in ikinci grubunda mücadele edecek Kocasinan Şimşekspor, sezonu 12 Ekim Pazar günü deplasmanda, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı karşılaşma ile açacak. Bu kritik maç, Diyarbakır Seyrantepe 1 Nolu Çim Saha’da gerçekleşecek ve saat 14.00’te başlayacak.

Karşılaşmanın hakemliğini Kahramanmaraş Bölgesi’nden Furkan Onur Sarıoğlan üstlenecekken, yardımcılıklarını Onur Gönül ve Enes Demirel yapacak. Dördüncü hakem koltuğunda ise Abdülbaki Özküçük yer alacak.

Son Hazırlıklar Tamam

Kocasinan Şimşekspor, ilk mücadelesi öncesinde son antrenmanını yarın kendi tesislerinde yaparak, Diyarbakır’a hareket edecek. Bu karşılaşma, takım için büyük bir başlangıç anlamı taşıyor ve taraftarlar da heyecanla bekliyor.