Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

A Milli Takım, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri Hazırlıklarını Tamamladı

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri E Grubu’ndaki üçüncü maçında Bulgaristan ile karşılaşmak için hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki antrenmanda tüm oyuncular katıldı, ancak Barış Alper Yılmaz kart cezası nedeniyle oynayamayacak. Milliler, maç için bugün Sofya’ya gidecek.

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri E

Millilerde Hazırlıklar Tamamlandı

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri E Grubu’ndaki üçüncü maçında, 11 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Bulgaristan ile karşılaşacak. Bu önemli mücadelenin hazırlıklarını, yoğun bir antrenman programıyla sonlandırdı.

Antrenman Bilgileri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk çeyreği basına açık olarak yapıldı. Antrenman, öncelikle koşu ve pas çalışmalarının ardından top kontrolü ile devam etti. Basına kapalı bölümde ise takım, taktik çalışmalara odaklandı. Bu kritik hazırlık sürecinde, futbolcu eksikliği yaşanmazken, Barış Alper Yılmaz’ın kart cezası nedeniyle Bulgaristan maçında yer alamayacağı belirtildi.

Sofya Yolculuğu

Milliler, bugünkü karşılaşma için saat 16.15’te özel bir uçakla Sofya’ya hareket edecek. Magazindeki bu önemli deplasmanda galibiyet elde etmek için tüm hazırlıklarını tamamlayan ay-yıldızlılar, taraftarlarının desteğini de arkasında hissederek sahaya çıkmayı planlıyor.