Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Beşiktaş, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarına Dönem Arasından Sonra Başladı

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig 9. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maç için hazırlıklara başladı. Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmaları yapıldı. Takım, yarın çift antrenmanla çalışmalara devam edecek.

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig 9. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maç

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan takım, üç günlük iznin ardından antrenman seanslarına bu akşam start verdi.

    Antrenman Detayları

    BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Sergen Yalçın gözetiminde gerçekleştirilen çalışma, hem kondisyon hem de taktiksel unsurlar üzerinde yoğunlaşmayı hedefliyordu. Isınma koşuları ile başlayarak, pas çalışması sonrasında dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla idman tamamlandı.

    Siyah-beyazlı ekip, Gençlerbirliği maçına yönelik hazırlıklarına yarın iki seansla devam edecek.