Ünye’de otomobilin çarpması sonucu kadın hayatını kaybetti

Ünye ilçesinde otomobilin çarptığı Cemile Altay, olay yerinde yaşamını yitirdi. Aracı kullanan A.K., gözaltına alındı ve karanlıkta bir cisme çarptığını öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ünye ilçesinde otomobilin çarptığı Cemile Altay, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Ünye’de Otomobilin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

Ordu ilinin Ünye ilçesinde meydana gelen kaza, bir kadının hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

Kaza, Ünye Çevre Yolu üzerindeki Yunus Emre Mahallesi’ndeki tünel çıkışında gerçekleşti. Olayın detaylarına göre, A.K. isimli sürücü, çevre yolunda karşıya geçmeye çalışan Cemile Altay’a çarptı. Kazanın ardından, çevredeki diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Cemile Altay’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Altay’ın cenazesi, gerekli işlemler için Ünye Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Görgü Tanıkları ve Olayın Ardındaki Tartışmalar

Kazanın ilk anlarında, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda kadının otomobilden atılıp atılmadığına dair çeşitli iddialar ortaya atıldı. Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü, bu konuda titiz bir araştırma başlattı ve olay yerinden kaçan sürücü A.K., Trabzon’da yakalandı ve gözaltına alındı. Gözaltındaki ifadesinde, gece karanlığında bir cisme çarptığını ancak bunun ne olduğunu bilmediğini, daha sonra bir kadına çarptığını öğrendiğini dile getirdi.

Cemile Altay Hakkında Bilgiler

Yaşamını yitiren Cemile Altay’ın, Ünye’deki bir eğlence yerinde çalıştığı ve kaza anında alkollü olduğu yönünde bilgilere ulaşıldı.

Olayla ilgili olarak başlatılan incelemeler ise devam ediyor.