Adıyaman’da Motosikletin Devrilmesi Sonucu Sürücü Yaralandı

Adıyaman’da Elif D. (31) yönetimindeki motosiklet, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildi. Yaralanan sürücü, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adıyaman'da Elif D. (31) yönetimindeki motosiklet, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu

Adıyaman’da Motosiklet Kazası: Sürücü Yaralandı

Adıyaman’da motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybederek devrilmesi sonucunda bir sürücü yaralandı.

Olay, 31 yaşındaki Elif D. yönetimindeki 02 AEK 534 plakalı motosikletin, Adıyaman-Gölbaşı karayolu üzerindeki Urfa yol ayrımı kavşağı yakınlarında meydana geldi. Sürücünün kontrolünü kaybetmesi nedeniyle motosiklet devrildi ve Elif D. yaralanarak kaza sonucu yere düştü.

Yaralı Sürücü Hastaneye Kaldırıldı

Kaza sonrası, olay yerine hızlı bir şekilde intikal eden sağlık ekipleri, yaralı Elif D.’ye ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra, sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye ulaşan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından bir soruşturma süreci başlatıldığı belirtildi. Kaza ile ilgili detaylar araştırılmaya devam ediyor.