Elazığ’daki İnşaat Iskelesinin Çökmesi Sonucu İki İşçi Yaralandı, Biri Ağır Yaralı

Elazığ’da inşaat iskelesinin çökmesi sonucu meydana gelen kazada, 2 işçi yaralandı. Yaralılardan birinin durumu ciddi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edili, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Soruşturma başlatıldı.

Elazığ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucu meydana gelen kazada, 2 işçi

Elazığ’da İnşaat Iskelesi Çöktü, İki İşçi Yaralandı

Elazığ’da süren inşaat çalışmalarında talihsiz bir kaza yaşandı. Çaydaçıra Mahallesi’nde yapılan bina inşaatındaki iskele çökmesi sonucunda iki işçi yaralandı. Yaralılardan birinin sağlık durumunun kritik olduğu bildirildi.

Kaza Sabah Saatlerinde Gerçekleşti

Edinilen bilgilere göre, kaza sabah saatlerinde meydana geldi. İnşaat iskelesinin çökmesi sonucunda iki işçi yaralanırken, olayın ardından hemen sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. İlk müdahale olay yerinde gerçekleştirildi ve yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İnşaat Kazasıyla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Yaralı işçilerden birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kazanın oluş sebepleri ile ilgili soruşturma başlatıldı. Olayın detayları ve inşaat güvenliği ile ilgili önlemler konusunda yetkililer incelemelerini sürdürüyor.