**Düzce Tarımsal Kalkınma Projeleri İçin Ankara’da Ziyaretler Gerçekleştirildi**
DÜZCE (İHA) – Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Tarım ve Orman İl Müdürü Esra Uzun, Düzce’nin tarımsal kalkınma projeleri ve yatırımları noktasında önemli görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya gitti.
Düzce’nin her yönüyle büyümesini sağlamayı amaçlayan Başkan Dr. Özlü, Ankara’daki çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Tarım ve Orman İl Müdürü Esra Uzun ile birlikte Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı ile bir araya gelen Özlü, tarım alanında hayata geçirilecek olan Ata tohumu projesi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
**Ata Tohumu Projesi ve Modern Tarım Teknikleri**
Özlü, “Düzce’nin tarımsal kalkınma planını ve yatırımlarımızı ele aldık. Ata Tohumu Projemiz hakkında tarım alanları üzerindeki teşviklerimizi ve Düzce’deki modern tarım tekniklerini konuşmak üzere toplandık. Bu vesileyle Antalyalı’ya sıcak karşılaması için teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Düzce’nin tarımsal potansiyelini artıracak projelerin en iyi şekilde değerlendirilmesi için atılan adımlar dikkat çekiyor.
DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ VE DÜZCE TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRÜ ESRA UZUN, DÜZCE’NİN TARIMSAL KALKINMA PLANI VE YATIRIMLARI İLE İLGİLİ OLARAK ANKARA’DA GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRDİ.
1 KALAŞNİKOF UZUN NAMLULU SİLAH, 2 OTOMATİK AV TÜFEĞİ, 2 RUHSATSIZ TABANCA, 23 AV TÜFEĞİ KARTUŞU, 13 ADET TABANCA FİŞEĞİ, UZUN NAMLULU SİLAH PARÇALARI, 1 KURUSIKI TABANCA, 420 GRAM ESRAR VE 1 HASSAS TERAZİ ELE GEÇİRİLDİ.
SAMSUN’UN İLKADIM İLÇESİNDE MOTOSİKLET İLE OTOMOBİLİN ÇARPIŞTIĞI KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI.