Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsun’da Emekli Astsubaylar, İhtiyaç Sahibi Vatandaşa Tekerlekli Sandalye Temin Etti

    Samsun’da emekli astsubaylar, ihtiyaç sahibi Dursun Gonca’ya tekerlekli sandalye hediye etti. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Samsun Şube Başkanı Tanju Arat, bu destekle Gonca’nın gündelik yaşamını kolaylaştırmayı amaçladı. Aynı zamanda, beş mahallede benzer yardımların yapılacağı belirtildi.

    Samsun’da emekli astsubaylar, ihtiyaç sahibi Dursun Gonca’ya tekerlekli sandalye hediye

    Samsun’da Emekli Astsubaylar Feragat Edilmez Duruşlarını Gösteriyor

    Emekli astsubaylar, topluma katkıda bulunarak ihtiyaç sahibi bireylerin yaşam standartlarını yükseltme çabalarına devam ediyor.

    Yardımseverlik Örneği: Dursun Gonca’ya Tekerlekli Sandalye

    Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Samsun Şubesi’nin başkanı Tanju Arat, ihtiyaç durumu belirlediği bir vatandaş için tekerlekli sandalye desteği sağladı. Asarcık ilçesinin Akyazı Mahallesi’nde ikamet eden Dursun Gonca, sağlık sorunları nedeniyle yürüme güçlüğü çekiyor. Dursun Gonca’nın bu zorluğu, Başkan Tanju Arat ve dernek üyeleri tarafından fark edilirken, gerekli sponsor yardımıyla temin edilen tekerlekli sandalye, evine kadar götürülüp teslim edildi. Bu destek sayesinde Gonca’nın günlük hayatındaki hareket kabiliyeti artmış oldu.

    Sosyal Destek Çalışmaları Devam Edecek

    Kamu yararına faaliyet gösteren bir kuruluş olarak, halkın yanında olmaya devam ettiklerini ifade eden Arat, Samsun Valiliği ile yapılan iş birliği neticesinde dört mahallede benzer sosyal destek projelerinin hayata geçirileceğini belirtti. Bu tür çalışmalarla, toplumda ihtiyaç sahibi bireylerin yaşam koşullarını iyileştirmeyi hedefliyorlar. Emekli astsubayların, dayanışma ruhu ve yardımlaşma anlayışı, Samsun’da sosyal sorumluluk projelerine örnek teşkil ediyor.