Hakkında Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde, Yalvaç adli makamları tarafından 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan bir kişi, yerel emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği başarılı bir operasyon sonucunda yakalandı.
Emniyet Ekiplerinden Başarılı Operasyon
Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hakkında hapis cezası bulunan şahsın izini sürerek, alışveriş ettiği bir bölgede gerçekleştirdikleri operasyonla şahsı gözaltına aldı. Yakalanan kişinin, cezaevine gönderilmek üzere gerekli işlemleri tamamlandıktan sonra, Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği aktarıldı.
Bu durum, yerel güvenlik güçlerinin suçla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Şarkikaraağaç’ta yakalanarak cezaevine gönderilen şahıs, bundan sonra adaletin önüne çıkarılacak.