Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saimbeyli’de Yangın Sonucunda Çöken Evde Engelli Kardeşlere Ait Ceset Kalıntıları Bulundu

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde bir yangın sonucunda iki katlı ev çökerken, işitme ve konuşma engelli kardeşler Mustafa Menteş ve Sıtkı Menteş’in ceset kalıntıları bulundu. Yangın sobadan çıktığı belirtildi, soruşturma devam ediyor.

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde bir yangın sonucunda iki katlı ev çökerken,

Adana’da Yangın Faciası: İki Kardeşin Ceset Kalıntıları Bulundu

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde meydana gelen yangın sonucunda, iki katlı bir evin çökmesiyle, içerisinde yaşayan işitme ve konuşma engelli iki kardeşe ait olduğu değerlendirilen cenaze kalıntıları tespit edildi. Bu kalıntılar, detaylı inceleme yapılması amacıyla adli tıp kurumuna gönderildi. Kesin kimlik tespitinin adli tıptan gelecek rapor doğrultusunda yapılacağı ifade edildi.

Yangının Sebebi Sobadan Çıktı

Yangın, Saimbeyli’ye bağlı Maltaş Mahallesi’nde, gece saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre,84 yaşındaki Mustafa Menteş ile 65 yaşındaki Sıtkı Menteş’in yaşadığı evde soba nedeniyle alevler yükselmeye başladı. Yangının fark edilmemesi üzerine, iki katlı yapı çökmüş ve kardeşler enkaz altında kalmıştı. Yangın, yan taraftaki komşu evde de etkisini göstererek oraya sıçradı.

Komşular durumu 112 Acil Servis’e bildirdi ve işitme ve konuşma engelli kocayı kurtardı. Olay yerine hemen intikal eden itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü.

Ceset Kalıntıları Araştırılıyor

İtfaiye ekiplerinin ardından, kardeşleri bulmak amacıyla arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde, evde yaşayan iki kardeşe ait olduğu değerlendirilen ceset kalıntılarına ulaşıldı. Kalıntılar, gerekli işlemler için dikkatli bir şekilde alınarak adli tıp kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.