Galatasaray Kadın Sutopu Takımı, Başantrenör Milos Sakovic ile İlişkisini Kesme Kararı Aldı

Galatasaray A Kadın Sutopu Takımı, 6 yıllık başarılı bir dönemin ardından Başantrenör Milos Sakovic ile yollarını ayırdı. Kulüp, Sakovic’e emeklerinden dolayı teşekkür ederek gelecekteki kariyerinde başarılar dileğinde bulundu.

Bu haberin fotoğrafı yok

Galatasaray A Kadın Sutopu Takımı’nda Teknik Değişim

Galatasaray A Kadın Sutopu Takımı, Başantrenör Milos Sakovic ile iş birliğini sonlandırdığını kamuoyuna açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, Sakovic’in takımı 6 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaştırdığı ve kişisel hedefleri doğrultusunda kulüpten ayrıldığı belirtildi. Yapılan açıklamada, “Başantrenörümüz Milos Sakovic’e takımımıza kattığı değerler ve emekleri için teşekkür eder, kendisine yeni kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Bu değişim, Galatasaray A Kadın Sutopu Takımı için yeni bir dönemin başlangıcını temsil ediyor. Takımın gelecek sezon hangi yönetime ve teknik ekibe sahip olacağı merakla bekleniyor.