Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Düzce Belediye Meclisi, Gazze’yi Kardeş Şehir Olarak İlan Etti

Düzce Belediye Meclisi, Ekim ayında Gazze’yi kardeş şehir ilan etti. Meclis Başkan Vekili Ali Dilber’in yönetiminde gerçekleşen toplantıda tüm üyeler oybirliğiyle bu kararı aldı. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzcelilerin mazlumların yanında olduğunu vurguladı.

Düzce Belediye Meclisi, Ekim ayında Gazze’yi kardeş şehir ilan etti.

**Düzce, Gazze’yi Kardeş Şehir İlan Etti**

Düzce (İHA) – Düzce Belediye Meclisi, Ekim ayının ilk oturumunda Gazze’yi kardeş şehir olarak kabul etti.

**Meclis Toplantısı ve Oylama Süreci**

Düzce Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ali Dilber’in liderliğinde bir araya geldi. Toplantıda, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün gündem dışı önerisiyle Gazze’nin kardeş şehir olarak ilan edilmesi konusunu oyladı. Yapılan oylamada, meclis üyelerinin tamamı “evet” oyu vererek Gazze’yi kardeş şehir ilan etti.

**Başkan Özlü’den Açıklama**

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, toplantının ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bugün, Belediye Meclisimizde Gazze’yi Düzce’nin kardeş şehri olarak kabul ettik. Artık Gazze, bizim kardeş şehrimizdir. Düzceliler, her zaman mazlumların yanında yer almış ve insanlığın ortak vicdanını savunmuşlardır. Tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Umuyorum ki diğer belediyeler de benzer bir karar alarak Gazze’ye destek verecekler.”

Bu kararla birlikte Düzce, uluslararası dayanışma ruhunu bir kez daha sergileyerek Gazze ile olan bağlarını güçlendirmiş oldu.