Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bartın’da Takla Atan Araçta Bulunan İki Kişi Yaralanmadan Kurtuldu, Sürücü Aranıyor

Bartın’da, Hamam Sokak’ta kontrolden çıkan 74 ABU 862 plakalı otomobil takla attı. Araçta yer alan iki kişi kazayı yara almadan atlattı. Sürücünün belirlenmesi için polis soruşturma yürütüyor. Takla atan aracın kaldırılmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı.

Bartın'da, Hamam Sokak'ta kontrolden çıkan 74 ABU 862 plakalı otomobil

Bartın’da Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı

Bartın’da meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil takla attı. Olay sonucunda araçta bulunan iki kişi herhangi bir yaralanma olmadan kurtulmayı başardı. Şu an polis, araç sürücüsünün kimliğini belirlemek için araştırmalarını sürdürüyor.

Kaza Anı ve Sonrası

Bartın şehir merkezinde bulunan Hamam Sokak’ta seyir halindeki 74 ABU 862 plakalı otomobil, aniden yoldan çıkarak kaldırıma çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle araç takla atarken, içindeki iki kişi kaza yerine çıktıklarından herhangi bir yaralanma yaşamadan kurtuldu. Araçtan inen iki kişi, sürücü olmadıklarını ifade ederken, emniyet güçleri sürücüyü bulmak amacıyla çalışmalara başladı.

Söz konusu kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, aracın bir çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yeniden ulaşım için açıldı. Olay yerindeki incelemeler ise devam ediyor.