Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan’da önemli bir görüşme gerçekleştirdi.
Hakan Fidan, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na katılmak amacıyla Azerbaycan’ın Gebele kentine gitti. Burada, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile bir araya geldi ve ülkeler arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi üzerinde durdu.
Bu görüşme, her iki ülkenin dış politikadaki iş birliği ve gelecekte atılacak adımlar açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Fidan ve Bayramov’un, Türk Devletleri Teşkilatı’nın hedefleri doğrultusunda daha yakın bir koordinasyon sağlamayı amaçladıkları bildirildi.
Bu tür temaslar, bölgedeki iş birliği ve istikrar adına kritik bir rol oynamakta.
DIŞİŞLERİ BAKANI FİDAN, AZERBAYCAN DIŞİŞLERİ BAKANI BAYRAMOV İLE BİR ARAYA GELDİ
DIŞİŞLERİ BAKANI FİDAN: “TÜRKİYE’NİN BÖLGESEL GÜCÜNÜ, İTİBARINI VE LİDERLİĞİNİ BÖLGEYE İSTİKRAR GETİRMEK İÇİN KULLANIYORUZ”
DIŞİŞLERİ BAKANI FİDAN: “TÜRKİYE’NİN BÖLGESEL GÜCÜNÜ, İTİBARINI VE LİDERLİĞİNİ BÖLGEYE İSTİKRAR GETİRMEK İÇİN KULLANIYORUZ”