Isparta’nın Gönen İlçesinde Geniş Kapsamlı Denetim
Isparta’nın Gönen bölgesinde, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş ve trafik denetimlerinde toplamda 106 kişi ve 24 araç kontrol edildi. Kurallara aykırı davranan sürücülere idari para cezası kesildi.
Denetimlere Destek Veren Birimler
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olan Gönen İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, geçtiğimiz günlerde kapsamlı bir asayiş ve trafik denetimi düzenledi. Bu uygulamaya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Motorize Yunus timleri de destek verdi.
Cezalar Kesildi
Yapılan denetimlerde 106 şahıs ve 24 araç tespit edilirken, kurallara uymadığı belirlenen sürücülere idari para cezası uygulanması söz konusu oldu. Bu tür denetimlerin, trafik güvenliğini artırmak adına devam edeceği öğrenildi.
BAŞKAN YILDIRIM, AK PARTİ ÇALIŞMA KAMPI’NI DEĞERLENDİRDİ
AFYONKARAHİSAR HALK EĞİTİM MERKEZİ KURSİYERLERİ TARAFINDAN ÜRETİLEN EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER, YAZ BOYUNCA ZAFER MEYDANI’NDA KURULAN STANTLARDA SATILACAK.
KAHRAMANMARAŞ’TAN YOLA ÇIKAN BİR AİLE ESKİŞEHİR’E GELEREK SEYYAR BİR ŞEKİLDE SARIMSAK SATIYOR.
KAHRAMANMARAŞ’TAN YOLA ÇIKAN BİR AİLE ESKİŞEHİR’E GELEREK SEYYAR BİR ŞEKİLDE SARIMSAK SATIYOR.
MANAVGAT’TA HAFİF TİCARİ ARAÇ İLE OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.
MANAVGAT’TA HAFİF TİCARİ ARAÇ İLE OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ YARALANDI.