Kocaeli’de Trafik Tartışması Sonrası Darp Edilen Oyuncu Hayatından Endişe Ediyor

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde trafikte yaşanan bir tartışma sonrasında darp edilen oyuncu Mehmet Akif Akdeniz, saldırganların kendisini tehdit ettiğini belirtti. Sağlık durumu ciddileşen Akdeniz’in şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde trafikte yaşanan bir tartışma sonrasında darp edilen

Gebze’de Trafik Tartışması Korkunç Bir Kavgaya Dönüştü

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde trafikte yaşanan bir tartışma, genç oyuncu Mehmet Akif Akdeniz’in darp edilmesiyle sonuçlandı. Akdeniz, “Eğer başka bir kamyoncu devreye girmeseydi, belki de o an hayatımı kaybedecektim” şeklinde konuştu.

Olay, TEM Otoyolu üzerindeki Gebze ilçesinin Sultan Orhan Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki bir tır, Mehmet Akif Akdeniz’in (25) kullandığı aracı önce sıkıştırdı ardından da aniden önüne kırdı. Akdeniz’in polise şikayette bulunma niyetini belirtmesi üzerine gerginlik tırmandı. Araçtan inen tır şoförü ve yolcusu, genç oyuncuya saldırarak darp etti. Kavga, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle sona erdi. Olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi; Akdeniz, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Akdeniz’den Çarpıcı Açıklamalar

Yaşadığı olayla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yapan Akdeniz, korkunç anları şu sözlerle anlattı: “Bazen bazı insanların içinde barındırdığı karanlık düşünceler, onları insanlığını kaybettiriyor. Beni 130 kilometre hızla sıkıştıran ve ardı ardına makas atan kamyon şoförü içinse teşekkür mü etmeliydim? Korkutmak amacıyla ‘Polisi aradım, gelmek üzereler’ dediğimde, üstüme yürüdü. Kendimi korumaya çalışırken, yanındaki 3 kişi de bana saldırdı ve vücuduma tekme, yumruk indirmeye başladılar. Eğer o kamyoncu araya girmeseydi, belki de orada can verecektim. Arabaya sığınmak için kaçarken bile saldırılarına devam ettiler.”

Akdeniz’den Tepki Geliyor

Üzerine gelen yorumlara da kayıtsız kalmayan Akdeniz, “Bazı kişiler, olayları çok yüzeysel değerlendiriyor. ‘Karışma’ demek yerine empati kurmayı tercih etmeliler” diyerek sosyal medyada olayı küçük görenleri hedef aldı. Akdeniz, devamında “Sizde aynı zihniyetle insanların canına kast etmeyi normalleştiriyorsunuz” şeklinde sert bir mesaj verdi.

Sağlık Durumu Endişe Verici

Akdeniz, sağlık durumu ile ilgili de bilgi vererek, “Yüzeysel yaraları bir kenara bırakırsak, boynumda dayanılmaz bir ağrı mevcut. Ayrıca sağ gözüm bulanık görmeye başladı” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Açıklama Yaptı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili resmi bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Gebze ilçemiz Anadolu Otoyolu üzerinde meydana gelen tartışmada, araç içinde ve tırda bulunan şahısların oluşan gerginlik sonucu kavgaya dönüştüğü, olay sonrasında tedavi gören tarafların birbirlerinden şikayetçi olmaları üzerine adli işlemlerin başlatıldığı” bilgisi paylaşıldı.