Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Öğretmeni Hakan Yandım, Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nde Deneyimlerini Paylaştı

Bilecik Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi’nden Hakan Yandım, TETZ 2025’te “1 Milyon Öğrencili Sınıf” ve “Ekranların Ötesindeki Eğitim” başlıklı sunumlar yaparak eğitim teknolojileri üzerine deneyimlerini aktardı. Zirve, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı.

Bilecik Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi’nden Hakan Yandım, TETZ 2025'te "1

Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Öğretmeni İstanbul’da Sunum Gerçekleştirdi

Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi’nde görev yapan Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hakan Yandım, bu yıl İstanbul’da düzenlenen Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nde önemli bir sunum gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın organizasyonu ile gerçekleştirilen Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi (TETZ 2025), eğitim ve teknoloji alanında uzmanları bir araya getirdi. Zirvenin açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılırken, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de etkinlikte hazır bulundu.

Hakan Yandım’dan Çarpıcı Konuşmalar

Bilecik Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi’nden Hakan Yandım, konuşmacı olarak yer aldığı bu önemli zirvede, “İlham Veren Konuşmalar” başlıklı oturumda sahne aldı. Yandım, “1 Milyon Öğrencili Sınıf” ve “Ekranların Ötesindeki Eğitim” konularında yaptığı sunumlarla, eğitim teknolojileri alanındaki deneyimlerini ve değerli bakış açılarını katılımcılarla paylaştı.