Hatay’da Denizde Kayalıklara Çarpan Genç Yaralandı
Hatay’ın Arsuz ilçesinde, denize girmek isterken kayalıklara çarpan bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Olay, Arsuz ilçesindeki Karaağaç Mahallesi plajında meydana geldi. Serinlemek amacıyla plaja giden bir şahıs, kayalıklardan denize atladı ancak dengesini kaybederek kayalara çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan genç, çevrede bulunan vatandaşlar aracılığıyla durumu fark eden sağlık ekiplerine bildirildi.
Yaralıya İlk Müdahale Yapıldı
Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, yaralıya plajda ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra, ambulansa taşınan genç, İskenderun Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi ve tedavi altına alındığı bildirildi.
Bu üzücü olay, deniz kenarındaki güvenliğin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, plajlarda dikkatli olunması ve güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini vurguladı.
HATAY’IN ARSUZ İLÇESİNDE SERİNLEMEK İSTEDİĞİ ESNADA DENİZE ATLARKEN KAYALIKLARA ÇAKILAN ŞAHIS YARALANDI.
HATAY’IN ARSUZ İLÇESİNDE SERİNLEMEK İSTEDİĞİ ESNADA DENİZE ATLARKEN KAYALIKLARA ÇAKILAN ŞAHIS YARALANDI.
YARALI VATANDAŞ OLAY YERİNE GELEN SAĞLIK EKİPLERİ TARAFINDAN HASTANEYE KALDIRILDI.
YARALININ SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ.