Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsunspor-Fenerbahçe Maçında VAR Hakemi Sarper Barış Saka Oldu

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Samsunspor ile Fenerbahçe, bugün saat 20.00’de karşılaşacak. Maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalarken, VAR’ı Sarper Barış Saka yönetecek. Diğer maçlarda da çeşitli VAR hakemleri görev alacak.

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Samsunspor ile Fenerbahçe, bugün saat

Trendyol Süper Lig’de Beklenen Karşılaşma: Samsunspor-Fenerbahçe

Bugün, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında dikkat çeken bir karşılaşma yaşanacak. Samsunspor ile Fenerbahçe, saat 20.00’de Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda bir araya geliyor. Mücadelenin yöneticiliğini Halil Umut Meler üstlenecek. Meler, maçın akışını yönetirken, yardımcılık görevini İbrahim Çağlar Uyarcan ve Esat Sancaktar üstlenecek. Ayrıca, maçın 4. hakemi olarak Fatih Tokail de sahada olacak.

VAR ve AVAR Görevleri Belli Oldu

Bu önemli karşılaşmada video hakemliği görevini Sarper Barış Saka üstlenirken, AVAR görevini ise Deniz Caner Özaral ile Eren Özyemişcioğlu yürütecek. İki ekip arasındaki rekabet, sahada yapılacak hamlelerle belirlenirken, VAR teknolojisi bu kritik anları değerlendirecek.

Diğer Maçlarda VAR Görevlileri

Bugün oynanacak başka karşılaşmalarda da VAR hakemleri görevde olacak. İşte diğer maçlar ve VAR atamaları:

– **14.30 Kasımpaşa – Konyaspor:** Ömer Faruk Turtay
– **17.00 Fatih Karagümrük – Gaziantep FK:** Kadir Sağlam
– **20.00 Göztepe – Başakşehir:** Onur Özütoprak
– **20.00 Samsunspor – Fenerbahçe:** Sarper Barış Saka

Tüm futbolseverleri bu heyecan dolu maçları takip etmeye davet ediyoruz!