İstanbul’da “Özgürlüğe Yürüyoruz” Etkinliği Nedeniyle Bazı Yollar Kapatılacak, Alternatif Güzergahlar Belirlendi

Editör
1 Min Read

İstanbul’da Yürüyüş Nedeniyle Trafik Düzenlemeleri

İstanbul’da gerçekleştirilecek “Özgürlüğe yürüyoruz” etkinliği nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı ve alternatif güzergahların oluşturulacağı duyuruldu. Bu yürüyüş, Filistin’e Destek Platformu öncülüğünde Ayasofya Meydanı’ndan Eminönü Meydanı’na yapılacak.

Kapalı Yollar ve Trafik Planlaması

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yürüyüş esnasında bazı caddelerin kapatılacağına dikkat çekildi. 05 Ekim 2025 tarihinde düzenlenecek olan etkinlik çerçevesinde şu yollar trafiğe kapanacak: Ankara Caddesi, Hamidiye Caddesi, Ebu Suud Caddesi, Orhaniye Caddesi, Bankacılar Caddesi, Alemdar Caddesi, Tahmis Sokak ve Çiçek Pazarı Sokak.

Alternatif Güzergahlar

Etkinlik nedeniyle değişen trafiğe yönelik alternatif yollar ise Bab-ı Ali Caddesi, Hükümet Konağı Caddesi ve Sahil Kennedy Caddesi olarak belirlendi. Yürüyüşün güvenli ve düzenli bir şekilde gerçekleşmesi için bu güzergahların kullanılması önerilmektedir.

Bölgedeki vatandaşların olası aksaklıklara karşı dikkatli olması ve planlamalarını buna göre yapması önemli.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış