Hakan Kutlu’dan Erzurumspor Beraberliği Hakkında Açıklama
Vanspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, geçtiğimiz hafta Erzurumspor FK ile oynanan maçın ardından açıklamalarda bulundu. Deplasmanda 1-1 sona eren karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kutlu, “Biz galibiyeti daha çok hak eden taraf olduk” ifadelerini kullandı.
Vanspor FK, Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Erzurumspor FK ile karşılaşarak önemli bir puan elde etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Kutlu maçın genel değerlendirmesini yaptı. İlk yarıda çok net iki gol fırsatı yakaladıklarını belirten Kutlu, “Oyuncularımız o pozisyonlarda şut çekmeyi tercih etti. Eğer pas yapmayı seçselerdi, öne geçebilirdik. Rakip takıma sanırım son dakikada bir şut şansı verdik. Ancak bu maçta pozisyon vermediğimizi düşünüyorum. Yediğimiz gol ise bir duran top organizasyonundan kaynaklandı. Açıkçası, beraberliğe razı olduğumuz bir maç oldu” şeklinde konuştu.
Takım Performansı ve Hedefler
Bu sezon yeni bir kadro ile mücadele ettiklerini ifade eden Kutlu, “Sezon başında, ligde üst sıralara tırmanmayı hedeflemiştik. Oyuncularımızın sergilediği performans bizi ilk 7 hedefi için umutlandırıyor. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ana amacımız ise hem iç sahada hem de dış sahada iyi futbol oynayarak, taraftarın sevgisini kazanacak bir takım olmaktır. Erzurum gibi zorlu bir deplasmanda gösterdiğimiz performans bunun bir örneğidir” dedi.
Boluspor karşısında 2-0’lık bir geri dönüş yaptıklarını da hatırlatan Kutlu, şartlar ne olursa olsun takım oyununu bırakmadıklarının altını çizdi. Son olarak, oyuncularına yönelik övgülerde bulunan Kutlu, taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Onlara her zaman armağan olsun” ifadesinde bulundu.
ERZURUMSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ HAKAN KUTLU, 1-1 BİTİRDİKLERİ ERZURUMSPOR FK MAÇININ ARDINDAN, ” OYUNCULARIMIZIN GÖSTERMİŞ OLDUĞU PERFORMANS BİZİ İLK YEDİ İÇİN DE UMUTLANDIRIYOR ” DEDİ.