Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Küresel Sumud Filosu katılımcılarını taşıyan Türk Hava Yolları uçağının İstanbul’a ulaştığını açıkladı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türk Hava Yolları’nın, İsrail güçlerince el konulan Küresel Sumud Filosu’ndaki Türk vatandaşlarını ve diğer katılımcıları İstanbul’a getirdiğini duyurdu. Bakan Fidan, yurda dönmeyen vatandaşlar için çalışmaların sürdüğünü vurguladı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türk Hava Yolları’nın, Küresel Sumud Filosu kapsamında bulunan vatandaşları ve uluslararası katılımcıları İstanbul’a getirdiğini duyurdu.

Uçuş Gerçekleşti

Bakan Fidan, sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden yaptığı açıklamada, “İsrail güçleri tarafından el konulan Küresel Sumud Filosu üzerinde bulunan vatandaşlarımız ile diğer ülkelerden gelen katılımcıları taşıyan Türk Hava Yolları uçağı İstanbul’a iniş yaptı” şeklinde ifadeler kullandı.

Yurda Dönüş Çalışmaları Sürüyor

Fidan, kalan vatandaşların ülkeye dönüşleri için çalışmaların devam ettiğini de belirtti. Fidan sözlerine, “İnsanlığın vicdanında yankı uyandıran bu cesur bireyler, zalimlere karşı onurlu bir duruş sergileyerek adaletin ve insani değerlerin savunucusu oldular. Verdikleri mücadele ile mazlumların sesi haline geldiler” diyerek noktayı koydu.