Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bodrum açıklarında 5 çocuk da dahil olmak üzere 35 düzensiz göçmen yakalandı

Bodrum açıklarında yapılan operasyonda, 5 çocuk da dahil olmak üzere 35 düzensiz göçmen yakalandı. Sahil Güvenlik ekipleri, lastik botu durdurarak 30 göçmene ulaştı ve bir kaçakçı da gözaltına alındı. Göçmenler, işlemler için Muğla İl Göç İdaresi’ne sevk edildi.

Bodrum açıklarında yapılan operasyonda, 5 çocuk da dahil olmak üzere

Bodrum Açıklarında Düzensiz Göçmen Operasyonu

Muğla’nın Bodrum ilçesi sahillerinde, 5’i çocuk olmak üzere toplam 35 düzensiz göçmen güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Sahil Güvenlik Ekipleri Harekete Geçti

Bodrum açıklarında bir lastik botta düzensiz göçmenlerin bulunduğu ihbarının alınmasının ardından, Sahil Güvenlik Botu hızla olay yerine intikal etti. Ekipler, hareket halinde olan fiber karinalı lastik botu durdurmayı başardı ve içerisindeki 30 yetişkin göçmen ile 5 çocuğu kurtardı. Bu durumu fırsat bilerek bir göçmen kaçakçısı şüphelisi de operasyonda gözaltına alındı.

Yakalanan göçmenler limana getirildikten sonra gerekli işlemlerin ardından Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne sevk edildi. Gözaltına alınan kaçakçının ise hakkında yasal işlemler başlatıldı. Bu operasyon, bölgede düzensiz göçle mücadeledeki kararlılığı bir kez daha gözler önüne serdi.