Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mudanya’da Liseler Arası 103. Mudanya Mütarekesi Koşusu Yapıldı

Mudanya’da bu yıl 103. kez düzenlenen Mudanya Mütarekesi Koşusu’na birçok okul katıldı. Kaymakam Ayhan Terzi, kızlar ve erkekler kategorisinde dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti. Genç kızlarda Dörtçelik Lisesi, genç erkeklerde ise Mudanya Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu.

Mudanya'da bu yıl 103. kez düzenlenen Mudanya Mütarekesi Koşusu'na birçok

Mudanya Liseleri Arası 103. Yıl Koşusu Gerçekleşti

Bu yıl da geleneksel olarak düzenlenen Mudanya Mütarekesinin 103. yılı koşusu, Mudanya’daki liseler arasında yapıldı.

Etkinliğe birçok okul katılım sağladı. Dörtçelik Mesleki Anadolu Lisesi, Sami Evkuran Anadolu Lisesi, Güzelyalı Anadolu Lisesi, Mudanya Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Turhan Tayan Anadolu Lisesi, koşuda yer alan kurumlar arasında bulunmaktaydı.

Yarışların sonunda dereceye giren öğrencilere ödül olarak madalyaları, Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi tarafından verildi.

Yarışların Sorunsuz Geçişi

Mudanya Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Çağlar Yeni ve ekibi öncülüğünde gerçekleştirilen bu etkinlik, spor öğretmenlerinin nezaretinde herhangi bir aksaklık olmaksızın sona erdi.

Genç Kızlar kategorisinde takım sıralamasında:
1. Dörtçelik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi
2. Sami Evkuran Anadolu Lisesi
3. Güzelyalı Anadolu Lisesi

Bireysel başarılar ise şu şekilde gerçekleşti:
1. Sami Evkuran Anadolu Lisesi – Buse Selin Selvi
2. Dörtçelik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi – Melek Mızrak
3. Dörtçelik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi – Ecrin Kayar
4. Dörtçelik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi – Ceren Korkmaz

Erkekler Kategorisinde Dereceler

Genç Erkekler grubunda ise takım sıralaması şu şekildedir:
1. Mudanya Anadolu İmam Hatip Spor Lisesi
2. Turhan Tayan Anadolu Lisesi
3. Güzelyalı Anadolu Lisesi
4. Sami Evkuran Anadolu Lisesi

Bireysel dereceler ise şöyle oluştu:
1. Güzelyalı Anadolu Lisesi – Yahya Akboyun
2. Turhan Tayan Anadolu Lisesi – Demir Çetintaş
3. Güzelyalı Anadolu Lisesi – Melih Fıçıcı
4. Mudanya Anadolu İmam Hatip Spor Lisesi – Efe Sağlam

Mudanya Kaymakamı, yarışlara katılan öğrencilere ve okullara başarılarından dolayı tebriklerini iletti ve gelecekteki başarılarının devamını diledi.