Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun’da jandarma ekipleri, kaçak alkol operasyonunda 620 litre etil alkol ele geçirdi.

Samsun’un İlkadım ilçesinde jandarma, 31 yaşındaki S.C.Ç.’nin evine düzenlediği operasyonda 620 litre kaçak etil alkol ele geçirdi. Operasyon, kaçak alkol üretimi ve satışını önlemek amacıyla gerçekleştirildi. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde jandarma, 31 yaşındaki S.C.Ç.'nin evine düzenlediği operasyonda

Kaçak Alkol Baskınında Büyük Miktarda Etil Alkol Ele Geçirildi

Samsun’un İlkadım ilçesinde, jandarma tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda toplamda 620 litre etil alkol ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı’nın Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile İstihbarat Şube Müdürlükleri, bölgedeki kaçak alkol üretimi ve satışını durdurmak amacıyla harekete geçti. Yapılan ihbarlar sonucunda S.C.Ç. isimli bir şahsın ikametinde yasadışı alkol bulundurulduğu belirlendi.

Baskın Detayları ve Ele Geçirilen Malzeme

Jandarma ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenleyerek, şahsın evinde yaptıkları aramalarda koli ambalajları içerisine gizlenmiş halde büyük miktarda etil alkol buldu. Toplamda 620 litre etil alkole el konulurken, olayla ilgili olarak şüpheli hakkında yasal işlemler başlatıldığı bildirildi.

Samsun’da gerçekleştirilen bu baskın, kaçak alkol üretimi ve satışına yönelik mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Jandarma ekiplerinin kararlılığı, halk sağlığını koruma amacıyla bu tür operasyonları sürdürme isteğini gösteriyor.