Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mersin’de Polisiye Operasyon: Son Bir Ayda 134 Silah Ele Geçirildi, 361 Şüpheli Tutuklandı

Mersin’de yapılan bir aylık polis çalışmalarında 134 silah, 91 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 361 şüpheli tutuklandı. Ayrıca, 208 kişiye para cezası uygulandı ve 46 bin 940 motosiklet denetlendi. Çalıntı araçlar da tespit edildi.

Mersin'de yapılan bir aylık polis çalışmalarında 134 silah, 91 ruhsatsız

Mersin’de Silah Operasyonu: 134 Silah Ele Geçirildi

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, son bir ay içinde gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda toplamda 134 silah ve binlerce mermi ele geçirdi. Bu silahların 91’i ruhsatsız tabanca, 21’i ruhsatsız tüfek ve 22’si de kurusıkı tabancalardan oluşmakta. Yapılan çalışmalarda, tutuklanan şüpheli sayısı ise 361 kişi olarak belirlendi.

Asayiş Çalışmaları ve Gözaltılar

Güvenlik ekipleri, asayişin sağlanması ve suçla etkili mücadele amacıyla çeşitli operasyonlar düzenledi. Bu çalışmalar neticesinde, aranan bin 569 şahıs yakalandı. El konulan silahlara ek olarak, kamu düzenini bozma suçlarına karışan 208 kişiye de toplamda 647 bin TL para cezası uygulandı.

Trafik Denetimleri de Devam Ediyor

Trafik güvenliğini artırmak amacıyla yapılan denetimler, otomobillerin yanı sıra 46 bin 940 motosikleti kapsadı. Söz konusu kontrollerde, çalıntı kaydı bulunan 2 otomobil ve 15 motosiklet ele geçirildi. Eksiklikleri tespit edilen 15 bin 277 motosiklete cezai işlem uygulanırken, 2 bin motosiklet ise trafikten men edildi.

Mersin polisi, suçla mücadele konusundaki kararlılığını sürdürüyor ve asayişi sağlama çabaları devam ediyor.