**Bahçe İlçesinde Otobüs ile Tır Çarpıştı: 8 Yaralı**
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsü, tıra arkadan çarparak kazaya neden oldu. Kazada 8 kişi yaralandı.
Kaza Yeri ve Ayrıntılar
Kaza, Bahçe ilçesinin Kızlaç mevkiinde, Aslanlı Tüneli girişinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Osmaniye istikametinden Gaziantep yönüne giden yolcu otobüsü, önünde seyreden tıra arkadan çarparak büyük bir kaza oluşturdu. Çarpışmanın sonucunda, otobüsteki 8 yolcu farklı derecelerde yaralandı.
Olay Sonrası Gelişmeler
Olayla ilgili sağlık, polis ve jandarma ekipleri hızla bölgeye intikal etti. Yaralılar, ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle bölgedeki trafikte bir müddet kontrollü geçiş sağlandı ve ilgili ekipler olay başlatmak üzere çalışma başlattı.
Kaza, yerel halkta büyük bir paniğe neden olurken, kaza ile ilgili detaylı araştırmanın sürdüğü öğrenildi.