Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beyşehir’de Otomobilin Çarptığı 8 Yaşındaki Kız Çocuk Yaralandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan 8 yaşındaki N.Ç., E.D. yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, çocuk hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan 8 yaşındaki N.Ç.,

**Beyşehir’de Trafik Kazası: 8 Yaşındaki Kız Çocuk Yaralandı**

Konya’nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen talihsiz bir olayda, yolun karşısına geçmeye çalışan 8 yaşındaki bir çocuk otomobil çarpması sonucu yaralandı.

Kaza Anı ve Detaylar

Olay, Özdilek Caddesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, E.D. yönetimindeki 42 ASH 51 plakalı Tofaş marka araç, karşıdan karşıya geçmek isteyen N.Ç. isimli 8 yaşındaki kız öğrenciyi fark edemedi ve çarptı. Kazanın ardından olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi.

Yaralı Çocuk Hastaneye Kaldırıldı

Kaza yerinde ilk müdahalenin ardından, yaralanan küçük çocuk ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan N.Ç.’nin sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılmış durumda. Okul çağındaki çocukların güvenliği açısından, sürücülerin dikkatli olması gerektiği bir kez daha ortaya çıktı.