Pendik’te Yer Kavgası: İETT Otobüsünde Kadın Yolcular Arasında Gerilim
Pendik’te sefer yapan bir İETT otobüsünde, iki kadın yolcu arasında yer verme meselesi nedeniyle tartışma patlak verdi.
Olay, 132V hatlı otobüste, kadın yolcuların yer için birbirlerine karşı gösterdiği tepki ile başladı. Tartışma, kısa sürede fiziksel bir kavgaya dönüşerek büyüdü. Kadın yolcuların birbirlerine saldırdığı ve çekiştirmeye çalıştıkları anlar, başka bir otobüs yolcusunun cep telefonuna yansıdı.
Olay Anında Gergin Anlar
Otobüsteki başka yolcuların durumu fark etmesiyle birlikte, gergin anların sona ermesine yönelik müdahaleleri tartışmayı kontrol altına aldı. Kavganın sona ermesiyle birlikte yolcular, olayın şokunu üzerinden atmaya çalıştı.
Olayın detayları, sosyal medya platformlarında da hızla yayılarak dikkat çekti. Bu tür durumların, toplu taşıma araçlarında sıkça yaşanması, yetkililere taşıma hizmetlerinin gözden geçirilmesi gerektiği mesajını bir kez daha hatırlatıyor.