Elazığ’da Saldırı Anı Güvenlik Kamerasında
Elazığ’ın merkezinde gerçekleşen olayda, bir kişi sürücüyü ve aracını hedef aldı. Olay anı güvenlik kameralarına kaydedildi.
Tartışmanın Sebebi Belirsiz
Ataşehir Mahallesi’nde, Zeybekler Sokak üzerindeki bir tartışma, henüz bilinmeyen bir sebeple iki şahıs arasında başladı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, tartışmanın ardından saldırgan, sürücü ve aracına saldırmak için harekete geçti.
Saldırganın Tehditkar Tutumu
Sürücü, cep telefonuyla olay anını kaydetmeye çalıştığı esnada saldırgan, elindeki telefonu almak amacıyla saldırgan bir tutum sergiledi. Ardından, saldırgan, aracın kaportasına defalarca tekme atmaktan da geri durmadı.
Olayın Sonrası ve Müdahale
Olay esnasında çevrede bulunan vatandaşlar, hemen müdahale ederek saldırganı sakinleştirmeye çalıştı. Yaşanan olaylar, sürücünün cep telefonu ile çektiği görüntülerde ve güvenlik kameralarındaki kayıtlarla belgelenmiş oldu.
Elazığ’daki bu olaya benzer durumların toplumda yaygınlaşması, güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Bu tür güvenlik ihlallerinin önüne geçmek adına yetkililer, gerekli önlemlerin alınacağına dair açıklamalarda bulundu.
HAFIZLIK YARIŞMASI MARMARA BÖLGE FİNALİ BİLECİK’TE GERÇEKLEŞTİRİLDİ BİLECİK İL MÜFTÜSÜ AHMET DİLEK