Kuşadası’nda Uyuşturucu Operasyonu: Yüzlerce Sentetik Hap Ele Geçirildi
Aydın İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Kuşadası’nda gerçekleştirdikleri başarılı bir operasyon ile otobüste bulunan bir yolcunun bavulunda çok sayıda sentetik uyuşturucu hap buldu.
Operasyonun Detayları
Alınan bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü’nden oluşan ekipler, Kuşadası İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte ilçe otogarına uyuşturucu madde taşınacağına dair istihbarat aldı. Bu bilgi üzerine olay yerine giden ekipler, şüpheli şahsı otogar içinde izlemeye başladı. Yapılan detaylı arama sonucunda, kişinin bavulunda toplamda 616 adet Gerica, 167 adet Symra, 115 adet Peragolobin isimli sentetik hap ve 1 adet cep telefonu bulunurken, bu kişi gözaltına alındı.
Bu operasyonun, bölgedeki uyuşturucu ticaretine karşı yürütülen mücadelede önemli bir adım olduğu vurgulandı. Yetkililer, Aydın’da bu tür önleyici çalışmaların devam edeceğini belirtti.
HAFIZLIK YARIŞMASI MARMARA BÖLGE FİNALİ BİLECİK’TE GERÇEKLEŞTİRİLDİ BİLECİK İL MÜFTÜSÜ AHMET DİLEK