Kilis’te AYT Sınavına Geç Kalan Öğrenciler, Polis Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

Kilis’te YKS AYT oturumu sırasında bazı öğrenciler, geç kalma riski nedeniyle polis motorlarıyla sınav merkezlerine ulaştırıldı. Ekipler, trafikle mücadele ederek öğrencilerin sınava zamanında girmesini sağladı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Polis Ekiplerinden Öğrencilere Destek

Kilis’te, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) süreci, sabaha karşı yapılan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ile devam etti.

Sınav saatine biraz geç kalma korkusu yaşayan birçok öğrenci, polis motorları sayesinde zamanında sınav merkezlerine ulaştırıldı.

Son Dakika Müdahalesi

Sınav başlangıcına kısa bir süre kala, gerekli güvenlik önlemlerini alarak yola çıkan öğrenciler, polis ekiplerinin hızlı müdahalesi ile sınav yerlerine zamanında ulaşma fırsatı buldu. Trafikte yoğun bir yarış içinde olan polis, tüm öğrencilerin sınavlarına girebilmelerini sağladı.