Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Yozgat’taki Düğünde Havaya Açılan Ateş Sonucu Genç Hayatını Kaybetti

    Yozgat’ın Erkekli Köyü’ndeki bir düğünde havaya ateş açılması sonucu 31 yaşındaki F.T. mermiden yaralandı ve hastanede hayatını kaybetti. Gelinin babası ve kardeşi gözaltına alındı, soruşturma başlatıldı.

    Yozgat'ın Erkekli Köyü'ndeki bir düğünde havaya ateş açılması sonucu 31

    Düğün Töreninde Silahlı Saldırı: 31 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

    Yozgat’a bağlı Erkekli Köyü’nde meydana gelen talihsiz bir olayda, bir düğün sırasında havaya açılan ateş sonucu 31 yaşındaki F.T. ağır yaralandı.

    Yaralanma durumu hakkında ihbarda bulunulmasının ardından, olay yerine hızla sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan F.T., ardından ambulans ile Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin acil servisine taşındı. Hastanede gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen genç adam hayatını kaybetti.

    Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

    Söz konusu olayın ardından, gelinin babası ve kardeşi gözaltına alındı. Bu menfur olayla ilgili olarak hukuki süreç başlatılarak, soruşturma devam ediyor. İlgili yetkililerin, hem düğün alanındaki güvenlik önlemlerini hem de silahlı saldırının sebep ve sonuçlarını araştırdığı bildirildi.